Глава фракції: раджуся з Тимошенко раз на тиждень

Четвер, 6 вересня 2012, 23:07

Глава фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Андрій Кожем`якін спілкується з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко раз на тиждень.

Про це він розповів в ефірі телеканалу ТВі.

Політик запевнив, що "безпосередньо фракцією "БЮТ-Батьківщина" керує Андрій Анатолієвич Кожемякін, якого фракція обрала лідером фракції..."

"На жаль, у нас не так часто виходить спілкування з нашим лідером Юлією Тимошенко, але в мене є така можливість це робити, тому що я, як захисник, маю можливість раз на тиждень відвідувати сьогодні Харків, лікарню, в якій знаходиться (Тимошенко), а до того Качанівську колонію", - уточнив глава фракції.

"Безпосередньо ця комунікація дає мені можливість спілкуватися з Юлією Володимирівною, отримувати завдання, отримувати побажання і обмінюватися інформацією", - додав Кожем`якін.

Він уточнив, що з Тимошенко вдається комунікувати за допомогою семи її захисників у судових справах.

При цьому коментуючи список кандидатів в депутати від об’єднаної опозиції "Батьківщини" на виборах в Раду, він розповів, що "безпосередньо доводив до керівників партії, до керівників політичної ради інформацію про те, що кожен депутат нашої фракції може бути кандидатом від нашої партії в списку".

"Я давав характеристики інформаційно...", - уточнив Кожем`якін, додавши, що не до всіх його побажань дослухалися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування