Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вирішив, що Тимошенко може звільнити "третя сила". Натякає на себе?

П'ятниця, 7 вересня 2012, 08:38

Екс-президент Віктор Ющенко впевнений, що ні діюча влада, ні опозиційні сили не здатні вирішити питання звільнення Юлії Тимошенко.

Про це він заявив на прес-конференції в Житомирі, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Зараз опозиція молиться за те, щоб, не приведи Господи, Юлію Тимошенко не звільнили, можливо, ця підозра неправильна, але я так думаю", - сказав політик.

"Я не вірю в те, що питання звільнення Юлії Тимошенко з в'язниці здатна вирішити Партія регіонів або опозиція. Вона його не вирішить ні із правової точки зору, ні з іншої", - додав він.

На його думку, вирішити питання має "третя сила - національно думаюча сила, що здатна поставити крапку в цій проблемі".

Ющенко підкреслив, що тримати екс-прем'єра за ґратами вигідно тим, хто не зацікавлений в євроінтеграції, хоче інтегрувати країну в "Російський мир" і тим, хто хоче використовувати її політичний капітал у власних інтересах.

Він заявив, що звільнити Тимошенко потрібно для того, щоб очистити Україну від клейма країни, де суди при прийнятті рішень керуються політичними мотивами. 

Нагадаємо, нещодавно один з лідерів об'єднаної опозиції Батьківщина Анатолій Гриценко заявив, що відбувати покарання у в'язниці за високу ціну на газ має саме Ющенко, а не екс-прем'єр-міністр.

За словами депутата, Ющенко зірвав підписання 31 грудня 2008 угоди, де була зафіксована зовсім інша ціна газ. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...