Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: Верховна рада – це партійні збори регіоналів

П'ятниця, 7 вересня 2012, 13:01

Опозиційний віце-спікер Микола Томенко констатує, що Верховна рада перетворилася на "партійні збори Партії регіонів".

Таким чином він прокоментував скасування дня уряду 7 вересня, повідомляє кореспондент "Української правди".

"Це вперше в історії, коли скасовується день уряду, отому що прем’єр-міністр боїться говорити про ситуацію в країні. Фактично завдяки сьогоднішньому рішенню стало зрозуміло: немає Верховної ради, є партійні збори, на які вже зганяють і Партію регіонів, бо вони вже й самі не хочуть туди ходити", - сказав віце-спікер.

За словами Томенка у четвер вночі, зокрема, під час голосування за створення банку землі, у сесійній залі знаходилося 47 людей, кожен з яких голосував за 8 однопартійців.  

"Сьогодні цілком очевидно, що влада використовуватиме Верховну раду у своїх інтересах упродовж всієї виборчої кампанії і те, які закони розглядати, вирішуватимуть навіть не депутати парламентської більшості, а політтехнологи виборчого штабу Партії регіонів", - підсумував він.

Як відомо, 7 вересня, у день уряду, засідання Верховної ради так і не розпочалося. На початку засідання Верховної ради 6 вересня Арсеній Яценюк зачитав заяву опозиції з вимогою звіту Азарова про фінансову ситуацію в країні, відеокамери на дільницях та вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування