Соратник Тимошенко: Нашим активістам погрожують розправою

Понеділок, 1 жовтня 2012, 11:45

В об’єднаній опозиції заявляють, що представники влади чинять тиск і погрожують фізичною розправою її членам.

Про це заявив керівник Житомирського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина", нардеп Сергій Пашинський, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За його словами, "чим ближче до дня виборів 28 жовтня, тим активніше і цинічніше представники влади порушують виборче законодавство, а деякі їхні дії є відвертим криміналом".

"У виборчому окрузі №67 (смт. Чуднів) представник влади Віталій Развадовський вчинив низку кримінальних злочинів. Зокрема, за його вказівкою на подвір’я керівника Любарського районного штабу "Батьківщини" Людмили Рогальської проник невідомий у масці і почав погрожувати жінці, членам її родини та вимагав припинити займатися політичною діяльністю", - заявив Пашинський.

За його словами, це уже не перший випадок, коли представники кандидата Развадовського чинять тиск на активістів опозиції.

"Зокрема, представник штабу Развадовського Кузмінська В.Д. неодноразово заявляла, що у випадку продовження політичної діяльності членами опозиції щодо них буде вчинена фізична розправа", - стверджує Пашинський.

"Хотів би попередити генерал-лейтенанта Развадовського, що покровительство Віктора Януковича не дасть йому можливості уникнути відповідальності за злочинні вчинки", - заявив він.

Пашинський заявив, що "незважаючи на кримінальний тиск", об’єднана опозиція усе ж отримає перемогу.

"А всіх негідників, які користуються наявністю високих міліцейських чинів і погонів та зухвало скоюють кримінальні злочини, буде притягнено до відповідальності", - пригрозив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування