Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиціонери порадяться з Тимошенко про стратегію

Вівторок, 2 жовтня 2012, 10:28

Соратники Юлії Тимошенко Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та Григорій Немиря мають намір відвідати її у лікарні у Харкові.

Вони планують обговорити ситуацію у країні та стратегію роботи Об’єднаної опозиції до виборів, повідомив Радіо "Свобода" Григорій Немиря.

За його словами, це стало можливим лише після лежачого протесту Тимошенко, який тривав із 16 години п’ятниці, 28 вересня, до 13 години неділі, 30 вересня.

"Дві доби Юлія Тимошенко просто лежала на підлозі, у коридорі лікарні, змусивши своєю стійкістю і незламністю їх піти на ці поступки", - заявив депутат.

"Якщо нам вдасться побачити Юлію Володимирівну, будемо говорити про те, що треба робити у цій ситуації, яка погіршується з кожним днем, яка стосується наступу на свободу слова, на інші громадянські права. Це може бути остання можливість перед виборами мати таку зустріч", - сказав Немиря.

Адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк заявив, що стан її здоров’я внаслідок тривалого лежання на підлозі погіршився.

Крім того, Плахотнюк повідомив, що його підзахисній надали документ, де вказано, що буде порушуватися питання доцільності її виписки з лікарні.

Водночас, директор Інституту патології хребта та суглобів, член міжнародної медичної комісії Микола Корж під час прес-конференції запевнив, що рішення про можливість виписки Тимошенко прийматимуть лише після зустрічі з німецькими фахівцями. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування