Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові регіонали агітують з вікон автобусів

Вівторок, 2 жовтня 2012, 22:54

Маршрутні таксі Львова вийшли в рейс із рекламою газети, засновником якої є Львівський обласний осередок Партії регіонів.

Про це повідомляють активісти громадської мережі "Опора".

Видання називається "Львівський регіон" і, як зазначається на банерах на задньому склі та всередині "маршруток", є новою громадсько-політичною газетою.

В "Опорі" заявляють, що таке розміщення реклами можна трактувати як завуальовану агітацію за партію, оскільки забарвлення та символіка банера співпадають з тими, що використовує Партія регіонів.

 

"Єдина відмінність - це те, що напис "Партія регіонів" змінено на "Львівська область". Крім того, на банері зазначено веб-сайт видання, який співпадає з офіційної сторінкою ЛОО Партії регіонів", - уточнили в русі.

Газета "Львівський регіон" також розповсюджується безкоштовно у штабах партії по області.

Спостерігачі "Опори" наголошують, закон "Про вибори народних депутатів" забороняє розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі.

І хоча на "маршрутках" рекламується не безпосередньо політична партія, а її друкований орган, така прихована агітація вводить виборців в оману.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування