У "Батьківщині" кажуть, що їхній кандидат покинув Україну через тиск влади

Четвер, 4 жовтня 2012, 14:53

Кандидат у депутати від опозиції по мажоритарному виборчому округу №132 Аркадій Корнацький 1 жовтня покинув Україну через тиск влади.

Про це йдеться в заяві політради об'єднаної опозиції, повідомили в прес-службі "Батьківщини".

Згідно з заявою, мова йде про кандидата, "який посідає лідируючі позиції в себе в окрузі і має всі шанси на перемогу".

"У нас не викликає сумніву, що саме з цієї причини і була запущена проти нашого колеги репресивна машина", - повідомили в "Батьківщині".

"Брутальний тиск на Корнацького, як прохідного кандидата від опозиції, тривав протягом усієї виборчої кампанії", - сказано в заяві.

За словами політради об'єднаної опозиції, інформація про запланований арешт надійшла до адвокатів Корнацького після отримання ним повістки на допит до прокуратури Київської області на 15.00 2 жовтня, а також повістки на допит до Первомайського райвідділу міліції в Миколаївській області об 11.00 також 2 жовтня.

"Оскільки побувати у двох місцях з різницею у чотири години у Києві і Миколаївській області фізично неможливо і Корнацькому довелося б пропустити один із допитів, йому планували пред’явити постанову про примусовий привід з подальшим затриманням за начебто уникнення слідчих дій", - вважають в партії.

Політрада об’єднаної опозиції "Батьківщина" вимагає від влади негайно припинити переслідування Корнацького.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News