У Кличка кажуть, що своїх кандидатів про зняття попередили

Четвер, 4 жовтня 2012, 20:53

Кандидати від партії "Удар" були попереджені, що їх можуть зняти в разі якщо вищий рейтинг буде у представників "Батьківщини".

Про це повідомив заступник глави виборчого штабу партії "Удар" Ростислав Павленко в ефірі 5 каналу, коментуючи узгодження мажоритарних кандидатів між партіями "Удар" і "Батьківщина".

"Переговори це процес тривалий і закон нам дає чітку межу - за 12 днів до дня виборів мають знятися ті, хто бажає припинити участь в кампанії", - зазначив він.

Павленко уточнив, що "домовилися багато про що, але йдеться про людей, конкретних кандидатів, тому все буде оголошено, коли вирішиться".

"Практично всі наші кандидати розуміли, що вони в разі необхідності, в разі такої ситуації, що по їх округу раптом може перемогти представник партії влади, в разі, якщо буде очевидно, що представник "Батьківщини" має переважні шанси перемогти, то цей кандидат відмовиться від участі", - підсумував Павленко.

У четвер стало відомо, що керівництво партії УДАР і лідери Об'єднаної опозиції домовилися про підтримку єдиних кандидатів у мажоритарних округах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування