Янукович-молодший: "Можливі провокації проти мене й моїх близьких"

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 13:34

Син президента, депутат і кандидат у народні депутати Віктор Янукович заявляє про можливу появу у ЗМІ серії провокацій проти нього та його близьких.

Про це він написав 5 жовтня на своїй сторінці у Facebook. 

"З наближенням виборів вражає, наскільки брудними методами користуються як політичні утворення, так і окремі так звані політики", - зазначає Віктор Янукович-молодший.

"Мені відомо, що найближчим часом у ЗМІ можлива поява серії провокацій проти мене й моїх близьких", - повідомляє він.

"Окрім заздалегідь спланованої брехливої інформації, я часто чую про те, що НІБИТО мої помічники, а також якісь бізнесмени або деякі чиновники прикривають свої нечистоплотні "дєлішкі" моїм прізвищем чи іменами близьких мені людей!", - заявляє син президента.

За твердженням Віктора Вікторовича Януковича, він не має "морального права давати комусь такі повноваження, а значить це – відвертий обман!".

 

"Миритися з цим я не збираюся! Хочу ще раз усім нагадати, про те, що коли я прийшов у політику – був дуже непростий час і не йшлося про якийсь заробіток чи лобіювання чиїхось інтересів. Тобто мої мотивації від самого початку й донині – винятково патріотичні!", - запевняє він.

"Я багато їжджу по країні й спілкуюся з людьми, мені не соромно дивитися їм в очі. Коли буваю на змаганнях, обов’язково знаходжу час, щоб почути, про що говорять люди, у тому числі, можливу критику у свій бік", - зазначає нардеп.

Янукович-молодший просить усіх: "Якщо Ви знаєте випадки, коли моїм іменем намагаються прикривати якісь незаконні схеми, прошу звертатися в силові структури й повідомляти, не соромлячись, про це мені. Реакція буде негайною".

Між тим, у прокуратурі Києва поки не мають інформації про звернення сина президента із приводу можливих провокацій.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування