Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Державні охоронці кажуть, що Мазурок у них не працював

Неділя, 7 жовтня 2012, 22:43

Підозрюваний у вбивстві охоронців "Каравану" Ярослав Мазурок не працював у Держслужбі охорони і Управлінні держохорони.

Про це представники цих служб заявили газеті "Сегодня", коментуючи інформацію про те, що підозрюваний працював в охороні екс-глави "Нафтогазу" і Держуправління справами Ігоря Бакая.

Начальник прес-служби ДСО при МВС України Світлана Павловська сказала, що вони не можуть не знати того, що Мазурок працював в їхньому відомстві.

"На всіх співробітників ДСО заведені особові справи, з фотографіями і докладною інформацією. Це занесено в базу даних. Якби у нас значився такий чоловік, про це відразу б стало відомо", - розповіла Павловська.

За її словами, в міліції є дані навіть на тих, хто не пройшов відбір у Держслужбу охорони.

У ДСО кажуть, що Мазурок міг працювати в приватній охороні.

В Управлінні держохорони, співробітники якого охороняють перших осіб країни, також запевняють, що Мазурок у них не працював. "Як тільки прозвучала інформація, що підозрюваний раніше охороняв Ігоря Бакая, ми це перевірили", - сказали виданню в УДО.

Народний депутат Василь Горбаль, який був партнером Бакая по бізнесу, також каже, що не бачив Мазурка в числі охорони екс-глави ДУС.

"Ігор Бакай завжди наймав охорону за договором в офіційних структурах. Крім того, у мене відмінна зорова пам'ять, я не пам'ятаю такої людини серед його особистих охоронців, як і інших відомих людей. Хоча у нього і у інших могли бути структури, в які я міг і не потрапити", - сказав Горбаль.

Раніше про те, що Мазурок працював в охороні Бакая, повідомила ТСН мати підозрюваного Галина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування