Шлапак знову впіймали на роздачі пайків

Понеділок, 8 жовтня 2012, 15:45

Кандидата в депутати Аллу Шлапак знову звинувачують у роздачі продуктових пайків виборцям.

Про це повідомляє "Спільна справа".

7 жовтня в "Будинку Кіно" по вулиці Саксаганського Шлапак влаштувала зустріч з виборцями – переважно пенсіонерами, де планувала роздачу продуктових наборів які складались з пачки чаю "Batik – Ceylon" та солодощів – коробки цукерок "Парижель" від АВК.

В момент фіксації спостерігачами від "Спільної Справи", виникла сутичка між журналістом який намагався зробити відео, та довіреною особою кандидата Шлапак який намагався перешкодити відеозйоці щодо складених в гардеробі Будинку Кіно на купу продуктових наборів.

На місце порушення було викликано міліцію для припинення протиправних дій, та порушеннь виборчого Законодавства згідно п.13 Ст.74 Закону України "Про вибори Народних депутатів".

 Фото "Спільної справи"

Працівникі міліції вилучили для проведення експертизи продуктовий пайок, та склали акт про порушення, згідно написаних заяв свідків.

Це вже п’ятий випадок роздачі Шлапак продуктових пайків.

22 вересня ЦВК направила для перевірки в правоохоронні органи документи про факти порушення виборчого законодавства кандидатом у депутати в 221 виборчому окрузі Аллою Шлапак.

Таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК після розгляду скарги кандидата Віталія Черняхівського, який балотується в цьому ж окрузі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування