Кличко розповів, як у нього не склалося з Тимошенко

Вівторок, 9 жовтня 2012, 08:51

Лідер Удару Віталій Кличко розповів, як не склалися його відносини з лідером Батьківщини Юлією Тимошенко.

За його словами, це відбулося після дострокових виборів мера Києва в 2008 році, на яких вони не змогли домовитися про підтримку єдиного кандидата, у результаті чого переміг Леонід Черновецький.

"У мене стосунки не склалися. Юлія Володимирівна пообіцяла зробити "праймеріз", ми домовилися, і на цьому наші відносини закінчилися", - сказав він в ефірі програми "Один на один" із Савіком Шустером.

"У той момент, коли ми вже виходили на фінішну пряму, домовилися, що у випадку одержання тим або іншим кандидатом кращого результату ми знімаємо кандидатуру на підтримку найсильнішого, але такого не сталося", - нагадав він.

"В останній момент Тимошенко висунула ультиматум, що я повинен обов'язково віддати голос Турчинову. Він тоді посів друге місце, але це була не заслуга самого Турчинова, люди голосували за Тимошенко. Різниця була між нами буквально в один відсоток", - зазначив Кличко, слова якого наводить Інтерфакс.

При цьому він додав, що не хотів би давати оцінок тому, чи є Тимошенко надійним політичним партнером.

"Найбільша проблема наших політиків, що багато хто з них не ставлять інтереси міста, регіону або країни на перший план, вони ставлять у першу чергу свої вузькопартійні інтереси, які дуже часто йдуть врозріз із інтересами людей", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...