Міліція помилково злила біографію та адресу "стрілка" Мазурка

Вівторок, 9 жовтня 2012, 10:55

Орієнтування на Ярослава Мазурка, підозрюваного у вбивстві охоронців у київському ТЦ "Караван", що містить його біографію, паспортні дані та київську адресу, не призначалося для оприлюднення.

Кримська міліція оприлюднила його випадково, заявили УКРІНФОРМу в Секторі зі зв’язків із громадськістю ГУ МВС у АР Крим.

"Орієнтування було надіслано по лінії кримінального розшуку і не призначалося для широкого використання. Публікація цих матеріалів відбулася у результаті технічного збою сайту. Побачивши помилку, ми їх відразу ж прибрали", - підкреслила начальник сектора Ольга Кондрашова.

У матеріалах, підхоплених українськими ЗМІ, розповідається про дитинство та юність підозрюваного, участь у діяльності одного із організованих злочинних угруповань у Львівській області, причому останній пункт дається з приміткою "за деякими припущеннями".

В орієнтуванні описуються особисті характеристики Мазурка: складні родинні стосунки та стосунки з сусідами.

Дані родини Ярослава Мазурка були заретушовані редакцією з етичних міркувань.

Між тим, до міліції телефонують із різних куточків України з заявами про те, що розшукуваний Мазурок нібито пересувається їхнім містечком, повідомляє ТСН.

Міліція точно не знає, де переховується підозрюваний у потрійному вбивстві, однак є ймовірність, що він не залишив меж України.

"Велика вірогідність того, що ця людина перебуває на території України. Тому час від часу в міліцію надходять повідомлення, що десь його бачили чи у транспорті, чи у якомусь містечку. Він переміщався, переїжджав певним маршрутним транспортом з одного містечка в інше. Легше сховатися у натовпі в мегаполісах в Києві чи Харкові", - заявив речник МВС Володимир Поліщук.

Як відомо, 26 вересня молодий хлопець у київському ТРЦ "Караван" розстріляв охоронців – трьох убив, одного важко поранив. Стрілянину він влаштував, судячи з відеозаписів, після того, як працівники магазину зловили його на крадіжці і доправили у кімнату охорони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування