Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Рівному проректори агітують студентів за екс-губернатора

Вівторок, 9 жовтня 2012, 18:50

Студентів Національного університету водного господарства викладацький колектив переконує голосувати за кандидата від Партії регіонів.

Про це повідомляють активісти громадянської мережі "Опора".

8 жовтня у актовій залі університету відбулася зустріч керівництва навчального закладу із студентами. Педагоги зібрали студентів, щоб переконати їх голосувати за кандидата в народні депутати по 156 виборчому округу, виконуючого обов’язки ректора університету Миколу Сороку.

Головним модератором заходу була виконуючий обов’язки першого проректора університету, депутат Рівненської облради Світлана Левицька, яка також балотується до парламенту по списку Партії регіонів.

Педагог наголосила на необхідності представлення ректорів у парламенті, оскільки ці люди знають потреби вищих навчальних закладів та лобіюватимуть їх інтереси на найвищому рівні.

Варто зазначити, що до призначення на посаду ректора НУВГП напередодні старту виборчих перегонів у червні 2012 року Сорока не мав викладацького та наукового досвіду.

Після власного виступу Світлана Левицька по черзі надала слово іншим проректорам університету.

Перед студентами виступив проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Святослав Кравець, проректор з науково-педагогічної, виховної роботи та соціального захисту Володимир Гавриш та проректор з науково-педагогічної роботи та адміністративно-господарського забезпечення Петро Мельниченко.

Проректори по черзі нагадали студентам, що Сорока 8 років успішно керував Рівненською облдержадміністрацією та закликали підтримати його кандидатуру на парламентських виборах 2012 року.

У розмові з спостерігачами "Опори", присутні на заході студенти розповіли, що прийшли на зустріч за вказівкою старост груп, яким деканат доручив зібрати в актовій залі студентів, що проживають у північних районах області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування