"Удар" не буде змушувати своїх кандидатів зніматися

Вівторок, 9 жовтня 2012, 19:54

В "Ударі" заявляють, що партії не доведеться змушувати кандидатів в мажоритарних округах знімати свої кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата.

Про це повідомив керівник виборчого штабу "Удару" Віталій Ковальчук, якого цитує прес-служба партії.

"Партії не доведеться змушувати кандидатів в мажоритарних округах знімати свої кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата там, де це необхідно для перемоги демократичних сил. Це буде усвідомлений вибір наших кандидатів", - зазначив він.

"Партія "Удар", зі свого боку, має багато сильних кандидатів, які пройшли жорстке протистояння у одномандатних округах, адміністративний тиск і чорний піар, здобули підтримку людей. І сподіваємося, що колеги по опозиції їх підтримають", - заявив Ковальчук.

Він зазначив, що "одне із основних завдань нинішніх виборів - відсторонити Партію регіонів від влади".

"Це можливо лише якщо у Верховній Раді буде створено демократичну більшість. Партія "Удар" формуватиме таку більшість. А для цього опозиційним силам необхідно перемогти Партію регіонів скрізь, де це можливо: і за партійними списками, і в мажоритарних округах", - йдеться в заяві.

Як відомо, партія "Удар" та об’єднана опозиція домовляються про спільне висунення кандидатів на понад 40 мажоритарних округах, де досі конкурували між собою представники обох цих політичних сил.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування