На Волині студентів зігнали слухати "регіоналку"

Вівторок, 9 жовтня 2012, 23:12

Студентів Східноєвропейського університету зняли з пар, щоб вони послухали кандидата від Партії регіонів Катерину Ващук.

Це відбулося у понеділок, 8 жовтня, близько 12.30 в корпусі Історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, повідомляє "Опора".

Номер 45 у виборчому списку Партії регіонів розповіла молоді, чому стала кандидатом в нардепи, та пообіцяла виділити кілька тисяч гривень на студентський конкурс кращих наукових робіт.

"Такою Ващук розповіла про свою політичну кар’єру і про те, як прийшла до депутатства. Зокрема, ознайомила студентів й з актуальними подіями її життя", - йдеться в повідомленні.

"Вона пояснила, що спершу мала намір балотуватися в одному із округів на Волині, втім, "висока посадова особа" з Києва її переконала іти по списку Партії регіонів, щоправда, донедавна вона була членом Народної партії", - цитує Ващук "Опора".

Прозвучали і виправдання щодо голосування картки депутатки за "мовний" закон. Мовляв, вона б ніколи не проголосувала проти своєї рідної мови.

Під час зустрічі Ващук повідомила про початок з навчального року конкурсу на кращі наукові роботи студентів, профінансованого її фондом: "Так, за перше місце - 3 тисячі гривень, друге - 2 тисячі гривень, третє - 1 тисячу гривень".

До зустрічі долучився декан Історичного факультету Анатолій Шваб та кілька викладачів університету, які приводили студентів на зустріч.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування