"Батьківщина": В 11 окрузі на Вінниччині продовжують фальсифікувати підрахунок

Четвер, 1 листопада 2012, 11:51

В опозиції заявляють про продовження фальсифікацій підрахунку голосів на 11 окрузі на Вінниччині.

Про це розповіла "Українській правді" у четвер кандидат від опозиції по цьому округу Наталія Солейко.

За її словами, у середу ввечері, "невідомі особи під прикриттям правоохоронців зайшли до кімнати, де зберігається вся документація з ДВК і вже узгоджені протоколи і порозривали коробки з багатьох дільниць, а після того викликали МВС та прокуратуру, які проводили якісь слідчі дії", - сказала вона.

"Вони заставляли голову ОВК віддати печатку, але він не віддав. Зараз міліція заблокувала вхід на третій поверх будівлі, де знаходиться ОВК, запустивши туди попередньо частину членів комісії , а також голову комісії, який не виходить на зв'язок, для того, щоб вони там щось перераховували. Все це відбувається без участі членів ДВК, без юристів, не допустили також спостерігача від ОБСЄ". - додала Солейко.

Вона також додала, що куратор від ЦВК, який мав контролювати підрахунок голосів в окрузі, досі не з’явився.

"Тут продовжують збиратися бойовики з посвідченнями журналістів. Позавчора вони кинули у приміщення шашку, пустивши сльозогінний газ, вчора вони розлили у приміщенні ацетон. Тут знаходяться представники МВС, "Беркуту" та СБУ, які проявляють повну бездіяльність. Вони ходять і посміхаються, дають "зелений коридор" цим спортивним молодикам. А тим часом наші конкуренти продовжують подавати позови до суду, очевидно домагаючись визнання виборів недійсними".

Як відомо, раніше заявлялося, що кандидат в окрузі №11 (Вінниця) самовисуванець Олександр Домбровський просив "Батьківщину" підтримати його вимогу перерахувати голоси.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування