Ляпіна просить Пшонку розібратися з голосами за Супруненка

Четвер, 1 листопада 2012, 13:05

Опозиційний кандидат Ксенія Ляпіна у окрузі №216 звернулась до Генпрокурора із заявою про злочин.

Про це повідомляє прес-служба партії "За Україну!".

Вона вказала ГПУ на "фальсифікацію протоколу про підрахунок голосів дільничної виборчої комісії №400180".

"На цій виборчій дільниці на користь провладного кандидата Олександра Супруненка у сфальсифікованому протоколі було додатково приписано 182 голоси, які забрали у інших кандидатів у депутати", - заявила вона.

"Якщо в протоколах, які після завершення підрахунку голосів отримали всі члени дільничної виборчої комісії, кількість голосів, відданих за Супруненка - 382, то у підсумковому протоколі окружної виборчої комісії по цій дільниці Супруненку записали 574 голоси", - уточнили в партії.

"При звірці підписів на первинних протоколах із виборчої дільниці виявилося, що у першому та другому примірнику протоколу про підрахунок голосів, які знаходяться в окружній виборчій комісії, підписи членів дільничної виборчої комісії №800180 було підроблено, про що вони негайно звернулися із заявою до правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

"Я звернулася до генпрокурора із вимогою невідкладно порушити кримінальну справу за ст.158 Кримінального кодексу щодо фальсифікації підсумків голосування на виборчій дільниці №400180 та притягти злочинців до відповідальності", - зазначила Ляпіна.

Як відомо, Ляпіна перемогла у окрузі №216.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...