У Донецьку УДАР покаже кіно з фальсифікаціями, а в Києві опозиція йде під ЦВК

Понеділок, 5 листопада 2012, 07:23

У неділю в Донецьку прихильники партії УДАР і Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пообіцяли показати городянам відео, що підтверджує фальсифікацію виборів.

Про це пише газета Комерсант-Україна.

На центральній площі Донецька прихильники партії УДАР і Всеукраїнське об'єднання "Свобода" домовилися спільно виступити проти фальсифікацій на виборчій дільниці N141677 цього округу.

"У нас є відеодокази того, що на цій дільницы заступник глави й члени комісії особисто вкидали (бюлетені) і перешкоджали роботі глави комісії, що представляє опозицію",- розповів один з активістів Максим Касьянов.

"Ми маємо намір об'їхати двори будинків, що прилягають до цієї дільниці, і за допомогою проектора продемонструвати жителям факти фальсифікацій", - додав він. 

За словами керівника Спільної справи, вибори сфальсифіковані приблизно в 35 округах: у Вінницькій, Волинській, Хмельницькій, Житомирській, Полтавській, Київській, Кіровоградській і Черкаській областях.

Він також повідомив, що методи фальсифікацій аналогічні тим, які зараз відзначаються в столичних округах, тобто зміна результатів шляхом уточнення окружними комісіями протоколів дільничних виборчих комісій. 

Як відомо, у понеділок опозиція проводить акцію протесту перед ЦВК проти фальсифікацій на декількох мажоритарних округах, у тому числі в ОВК №94.

Перші акції протесту пройшли ще в суботу й неділю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...