ОВК 94: Романюк поскаржився в ЦВК на дії окружкому, який протягнув Засуху

Понеділок, 5 листопада 2012, 10:48

Кандидат в депутати від об'єднаної опозиції на окрузі №94 Віктор Романюк оскаржив в ЦВК дії окружкому, яка визнала регіоналку Тетяну Засуху переможницею.

Про це він розповів "Українській правді".

"Ми вже подали скаргу", - зазначив він.

"Ми оскаржуємо те, що відбулося в неділю, бо в Обухові виборів не було. Вони просто намалювали протокол під конкретну людину. Їй захотілось бути депутатом - їй і намалювали протокол", - сказав раніше Романюк.

"Спочатку це буде скарга до ЦВК", - додав він.

Водночас член ОВК №94  від Батьківщини Олексій Боровий зазначив: "ЦВК має прийняти об'єктивну позицію, бо є відео, є записи того, як це відбувалося".

"Також це буде оскаржуватися і в судах певних інстанцій", -  додав він.

У той же час Інтерфаксу Романюк розповів, що Центрвиборчком може ухвалити рішення про перерахунок голосів.

Романюк також припустив, що ЦВК на засіданні в понеділок може цю скаргу розглянути.

"Коли відбувалося голосування на ОВК, ніхто навіть не бачив судових рішень, на підставі чого воно відбувається", - розповів кандидат у народні депутати.

За словами Романюка, в деяких рішеннях (загалом 28) суди писали, що недопуск спостерігача від Партії регіонів на дільницю є підставою для того, щоб не визнати голосування таким, що відбулося.

"Найцікавіше, що в протоколах дільничних виборчих комісій є підписи і спостерігачів від Партії регіонів, і спостерігачів від Тетяни Володимирівни (Засухи)", - сказав Романюк.

Водночас він пояснив: "Якщо дотримуватися тієї логіки, яку має на сьогодні представник Партії регіонів Тетяна Засуха, тоді на вибори взагалі не потрібно ходити. На виборчих дільницях, де я переміг, анулювали результати - і все".

Як повідомлялося, окружна виборча комісія №94 визнала переможцем на виборах кандидата від Партії регіонів Засуху.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...