Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ніч виборів загинули спостерігачі від Опори. Їх збив чиновник?

Понеділок, 5 листопада 2012, 12:45

У ніч з 28 на 29 жовтня внаслідок ДТП трагічно загинув спостерігач громадянської мережі "Опора" Зенур Аблязизов.

Його двоюрідна сестра та колега-спостерігач Сусанна Кадирова після тижня в комі 4 листопада теж померла, повідомляє сайт Опори.

"Винуватцем трагедії став 24-річний чиновник, працівник відділу архітектури виконавчого комітету міста Алушта", - заявляють в організації.

За даними співробітників Опори, Зенур і Сусанна, завершивши роботу спостерігачів на виборчій дільниці Алушти, повертались разом додому.

"Близько п’ятої ранку 24-річний чиновник, виїхавши на шаленій швидкості на проїжджу частину, збив пішоходів, які знаходились на тротуарі, і не дійшли близько 5 метрів до автобусної зупинки", - сказано у повідомленні.

20-річний Зенур був смертельно травмований та загинув на місці. Його однолітка Сусанна отримала черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом стегна та травматичний шок.

"У дівчини вже в лікарні декілька разів зупинялось серце. Лікарі зробили все можливе, щоб врятувати дівчину, втім, після тижня коми, її не стало", - повідомили в Опорі.

"Організація щиро співчуває родинам загиблих Зенура та Сусанни й слідкуватиме за розслідуванням ДТП з боку правоохоронних органів", - додали там.

Опора також звертається "до небайдужих громадян долучитись та зібрати кошти на потреби родин загиблих, зокрема, юристів та адвокатів, які можуть знадобитись найближчим часом".

Кошти варто перераховувати на рахунок брата Сусанни:

4149 4378 0700 0441
Приват Банк
Кадиров Русфет Серверович
099 927 13 45

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...