ОВК 197: Голова канівського окружкому каже, що не маніпулював з цифрами

Понеділок, 5 листопада 2012, 13:25

Голова окружкому №197 Максим Оніщенко заявляє, що не вносив у сервер дані інші ніж ті, що були у протоколах.

Про це йдеться у його заяві, голови ОВК 197 Оніщенка, текст якої має Українська правда.

"Заяви народних депутатів Анатолія Гриценка і Андрія Парубія, щодо процедури та результатів підрахунків голосів окружною виборчою комісією 197-го виборчого округу є такими, що не відповідають дійсності", - йдеться у заяві.

"Окружна виборча комісія у повному складі працювала протягом всієї неділі 4-го листопада, приймала і уточнювала протоколи дільничних виборчих комісій", - додав він.

"На основі прийнятих протоколів ДВК результати голосування вносились до електронної системи ЦВК "Вибори". Таким чином до шостої ранку 5-го листопада до електронної системи були внесені всі 100% протоколів виборчих дільничних комісій і складений підсумковий протокол", - наголосив він.

"Після введення всіх результатів голосування ДВК, ніяких інших даних до електронної системи ЦВК "Вибори" не вносились. Сервісна кімнатна зачинена, системний адміністратор, який працював до шостої ранку, зараз відпочиває", - додав він.

Він також звернувся до депутатів "з проханням не дезінформувати громадськість та ЗМІ, щодо роботи окружної виборчої комісії №197".

Водночас у заяві нічого не йдеться про ті уточнені протоколи, які принесли в понеділок зранку члени дільничних виборчих комісій.

Як відомо, раніше Парубій і Гриценко заявили, що кінцевий протокол не було підписано. Більше того, за їхніми словами, в понеділок глави ДВК приносили уточнені протоколи. Однак перед цим на сайті ЦВК з'явилися дані обробки 100% з  перемогою Богдана Губського.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...