Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція поскаржилася дипломатам, як влада спотворює результати

Понеділок, 5 листопада 2012, 17:26

Лідери опозиції розповіли представникам європейських країн, США та Канади про ситуацію, яка складалася зі встановленням результатів виборів.

Про це журналістам розповів лідер УДАРу Віталій Кличко.

"Ми провели консультації про ситуацію, яка на сьогоднішній день відбувається в ЦВК, про переговори з головою ЦВК", - сказв він.

"Ніяких принципових рішень не було. Це був обмін інформацією", - додав лідер УДАРу.

За словами Кличка, цю інформацію дипломати донесуть до керівництва своїх держав.

Водночас, лідери опозиційних сил сказали, що вони поки що нічого коментувати не можуть, бо отримали інформацію про те, що під Центральною виборчою комісією "Беркут" почав відтісняти людей.

Один із лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов додав, що поінформував дипломатів: "Це небезпечні злочини, які сьогодні робить влада для того, щоб сфальшувати волевиявлення наших громадян".

"Головний наголос треба робити (на тому), що не просто якісь представники від Партії регіонів чи кандидати від влади, а сама влада спотворює результати виборів, використовує силові структури – зокрема, спецпідрозділи МВС, судову гілку влади, яка повністю підпорядкована АП, вони спотворюють результати, знищують виборчу документацію і руйнують той результат, який був досягнутий", - заявив він.

Турчинов також висловив думку, що ЦВК "поки що працює під контролем Адміністрації президента".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...