Євродепутат про вибори в Україні: Всі звинувачення треба розслідувати

Понеділок, 5 листопада 2012, 20:32

Співголова групи "зелених" Європарламенту Ребекка Хармс заявляє, що звинувачення у фальсифікації результатів виборів в Україні мають бути розслідувані.

Про це йдеться в її коментарі, повідомляє кореспондент УНІАН у Брюсселі.

"Усі ці звинувачення мають бути уважно розслідувані на основі міжнародних демократичних стандартів, а місія ОБСЄ мала б звернути на них увагу в своїй остаточній доповіді", - заявила євродепутат.

"Українські громадяни, які знову чітко продемонстрували свою відданість демократії, мають покладатися на міжнародну підтримку", - додала Хармс.

Євродепутат зазначила, що процес викриття фальсифікацій на українських виборах посилює існуючу стурбованість.

"На цьому фоні, і на фоні загроз опозиції бойкотувати новий парламент, ЄС має зайняти чітку позицію", - підкреслила депутат.

Вона вважає, що представники спеціальної місії Європарламенту Олександр Квасневський та Пет Кокс мають звернутися до питань виборчих фальсифікацій в Україні, або відкласти свій наступний візит до Києва, запланований на 6-7 листопада.

Хармс також зазначила, що останні негативні повідомлення з України від міжнародних спостерігачів викликають стурбованість щодо незбалансованості виборчих комісій на користь Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування