ОВК 90: Наречений Льовочкіної заявляє про тиск з боку "Свободи"

Вівторок, 6 листопада 2012, 11:43

Кандидат в депутати самовисуванець по округу № 90 Віталій Чудновський заявляє, що представники Свободи чинять тиск на членів ОВК.

Про це йдеться в його заяві, текст якої є в "Української правди".

Опонентом Чуднівського є представник Свободи Олександр Марченко.

"Коли пан Марченко зрозумів, що програв, його свободівці почали дзвонити членам дільничних виборчих комісій, з погрозами і вимогою з'явитися до них в офіс, для написання неправомірних заяв", - заявив він.

"На сьогоднішній день, члени комісій вже подали заяви в прокуратуру про тиск на них з боку штабу "Свободи", - додав Чудновський.

"Крім того, нашими спостерігачами були зафіксовані й інші факти порушення виборчого процесу з боку кандидата в депутати Марченко", - стверджує він.

Він також заявив, що Київський адмінсуд, рішення якого Марченко оскаржить у Київському апеляційному адмінсуді, не побачив фальсифікацій на виборах в окрузі.

Марченко стверджує, що протоколи з різних дільничних комісій були написані одним почерком.

"Під час судового процесу, при ретельному вивченні поданих документів судом, зазначені паном Марченко факти підтверджені не були. А заявлені свідки з його боку плуталися в свідченнях", - заявив він.

За його словами, Марченко надав на розгляд суду, "примірники протоколів засідання дільничних комісій, дані по яких не збігаються з даними затвердженими ОВК".

 Фото УП

"При детальному вивченні наданих екземплярів суд відмовив у прийнятті цих протоколів, оскільки вони не співпадають з оригіналами, не підписані посадовими особами комісій і спостерігачами, а також мають номери, які не існують. Так як перевищують кількість членів комісій і спостерігачів більш ніж на чотири" , - сказав Чудновський.

"На даний момент, ми чекаємо рішення апеляційного адміністративного суду, і я прийму будь-яке його рішення, спрямоване на встановлення істини", - підкреслив Чудновський.

Як відомо, Чуднівський є нареченим сестри глави АП Сергія Льовочкіна - Юлії Льовочкіної, яка пройшла в парламент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News