Тюремники кажуть, що погіршення здоров’я Луценка – це вигадки

Середа, 7 листопада 2012, 14:08

Державна пенітенціарна служба спростовує інформацію про погіршення стану здоров’я Юрія Луценка.

Про це йдеться у повідомленні прес-служба ДПтС.

"Згідно з висновками лікарів медико-санітарної частини виправної колонії стан здоров’я Луценка задовільний і не викликає занепокоєння у лікарів. Захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування, Луценко на сьогодні не має", - сказано у ньому.

У ДПтС також заявили, що медперсоналом Менської колонії "постійно контролюється стан здоров’я Луценка".

"Наразі засуджений проходить курс медикаментозного лікування, призначеного лікарями після інструментального та лабораторного медичного обстеження у Чернігівській обласній клінічній лікарні (що було рекомендовано комісією лікарів 2 жовтня п.р.)", - сказано у повідомленні.

Крім того, за словами тюремників, ближчим часом у межах Менської колонії буде проведено черговий комісійний огляд Луценка "на предмет оцінки результатів призначеного лікування та вироблення рекомендацій щодо подальшого медичного супроводу засудженого".


Як відомо, дружина Луценка Ірина у середу заявила про погіршення стану здоров’я чоловіка.

"Йому прописали ліжковий режим, два дні він знаходиться виключно на знеболювальних препаратах та відмовляється від їжі", - наголосила вона.

"Юрі було важко дійти до кімнати побачень. Все його тіло вкрите червоними плямами, його турбують постійні запаморочення та нудота", - зазначила Ірина Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування