В Одесі голодуючих за кандидата не пускають у райадміністрацію

Четвер, 8 листопада 2012, 07:51

Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу заблокували центральний вхід у Малиновську районну адміністрацію Одеси.

Біля стін райадміністрації з 6 листопада проходив пікет голодуючих прихильників кандидата в народні депутати Геннадія Чекіти, повідомляє Думская.net.

За словами протестувальників, які декілька днів тому розбили наметове містечко біля входу в адмінбудівлю, у середу правоохоронці пропускали всередину тільки співробітників райадміністрації, депутатів міськради й Геннадія Чекіту як кандидата в нардепи.

 

Від коментарів співробітники МВС відмовилися.

Попередньою ніччю, з вівторка на середу, близько 40 прихильників Чекіти разом із самим кандидатом у нардепи прорвалися в хол на першому поверсі будівлі, де спали на бетонній підлозі.

У цю ніч їм, імовірно, довелося спати в наметах на вулиці. Нових подробиць поки немає.

 

Тут і далі фото, надіслані Ігорем Назаренком

 
 

О 16 годині 6 жовтня самовисуванець Чекіта й декілька десятків його прихильників оголосили голодування, яке збираються витримати доти, доки голоси на декількох спецдільницях 134-го виборчого округу (51-ша й 74-та колонія) не будуть перераховані.

За результатами підрахунку голосів на окрузі перемогу отримав кандидат від Народної партії Сергій Гриневецький, який обігнав Геннадія Чекіту на 896 голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News