Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соболєв: Азаров переплутав українські вибори з американськими

Четвер, 8 листопада 2012, 12:06

У "Батьківщині" вважають, що прем’єр Микола Азаров, який назвав вибори в Україні "найкраще організованими" і "зразковими", очевидно, переплутав їх із виборами у США.

Про це заявив перший заступник голови парламентської фракції БЮТБ Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"У мене таке відчуття, що Азаров, мабуть, спостерігав за виборами у США і тому жодних претензій у нього немає. Бо у США немає взагалі жодних претензій до виборів… Там дійсно чесні і прозорі вибори", – зазначив парламентар.

Він наголосив, що в Україні "до цього часу фактично по двох десятках округів, де перемогла опозиція, так і не встановлено результати голосування".

"Крім того, Азаров разом з Януковичем дає команди використовувати Міністерство внутрішніх справ, спецпідрозділи "Беркуту" для підрахунку голосів, що прямо заборонено законом; фактично адміністрація президента прямо керує судами, вказує, які їм ухвалювати рішення, що також прямо заборонено законом", – наголосив Соболєв.

Він відзначив, що таких брудних, непрозорих, нечесних виборів він не пам'ятає за всі роки існування незалежної України

"Коли Азаров заявляє, що він непричетний до цих виборів, то я хочу нагадати, що він є першим номером списку і головою Партії регіонів, тобто тієї партії, яка все фальсифікує. І я хочу нагадати, що керівником штабу є секретар РНБО Андрій Клюєв", - зазначив він.

"Замість того, щоби опікуватися національною безпекою та обороною, він фактично є ключовою особою, яка проводить навчання, організовує все — як треба фальсифікувати вибори, як треба використовувати силові структури", – відзначив Сергій Соболєв.

Як відомо, Азаров високо оцінив парламентські вибори в Україні, назвавши їх чесними і відкритими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування