Відбитки столичного "самогубця" співпали з пальцями Мазурка

Четвер, 8 листопада 2012, 19:14

Відбитки пальців тіла чоловіка, знайденого 7 листопада в Києві, повністю співпадають з відбитками пальців підозрюваного у вбивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка.

Про це у четвер повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Перевіркою встановлено, що відбитки пальців рук загиблого, виявленого 07 листопада у лісопарковій зоні, ідентичні відбитками пальців рук, знятим при огляді місця вбивства охоронців ТРЦ "Караван", - йдеться в повідомленні.

На даний момент в рамках розслідування проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин загибелі чоловіка, в тому числі і місць, де переховувався підозрюваний після скоєння злочину.

Як відомо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення.

Попередня версія загибелі – самогубство. Поруч з тілом знайшли пістолет.

Глава МВС Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. 10 жовтня стало відомо, що Мазурка оголошено в міжнародний розшук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News