Прокуратура запевняє, що суд над "терористами" буде відкритим

П'ятниця, 9 листопада 2012, 07:26

Прокуратура Дніпропетровської області запевнила, що судове слухання справи за обвинуваченням чотирьох осіб у скоєнні терактів у Дніпропетровську пройде у відкритому режимі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу прокуратури Дніпропетровської області.

У зв'язку з поширенням у ЗМІ інформації про те, що справу можуть слухати закрито, там повідомили:

"Судовий розгляд кримінальної справи за обвинуваченням Сукачова В.В. і Федоряка В.В. у створенні терористичного угрупування (ч.1 ст.258-3 КК), замаху на злочин (ч.2 т. 15 КК), терористичному акті, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що призвело до загибелі людей (ч.2 258, ч.3 ст.258) і незаконному обігу з вибуховими речовинами (ч.1 ст.263 КК), а також Просвіріна Л.В. у терористичному акті, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.5 ст.27, ч.2 ст.258 КК) і незаконному обігу з вибуховими речовинами (ч.1 ст.263 КК), і Реви Д.В. у терористичному акті, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.5 ст.27, ч.2 ст.258 КК) буде проходити у відкритому режимі".

Як повідомлялося, у четвер відбувся попередній розгляд зазначеної кримінальної справи, на якому Індустріальний райсуд Дніпропетровська відмовив у задоволенні всіх клопотань адвокатів підсудних, включаючи прохання про дорозслідування й колегію присяжних.

Розгляд справи за суттю призначено на 27 листопада 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування