Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко каже, що на агітацію комуністи скидалися з зарплатні

П'ятниця, 9 листопада 2012, 07:52

Комуністична партія України витратила на виборчу компанію 72 мільйони гривень.

Про це розповів лідер КПУ Петро Симоненко в ефірі "5 каналу", повідомляє УНІАН.

Зокрема, 5 мільйонів на рахунок Центрального комітету партії передали депутати з фракції КПУ, перераховуючи щомісяця 20% своєї заробітної плати.

Іншу частину цієї суми перерахували члени партії у вигляді партійних внесків, та небайдужі виборці у вигляді фінансової допомоги, сказав лідер Компартії.

"Ми вже відзвітували в ЦВК, і показали все те, що було складовою частиною витрат на виборчу компанію. Ми 72 мільйони гривень, ті які використовували на виборчу компанію, ми все показали", - заявив Симоненко.

"Звідки ми брали кошти? По-перше, за роки, які ми готувалися до виборчої компанії, ми 25 мільйонів тільки внесків зібрали. Ми єдина партія, яка за статутом збирає членські внески, і збираємо регулярно", - сказав він.

"5 мільйонів гривень тільки члени нашої фракції віддали зі своєї заробітної плати. У нас є положення, воно прийнято, що кожен член фракції у нинішньому складі - і в майбутньому теж буде - 20% від своєї заробітної плати віддає на рахунок Центрального комітету", - додав Симоненко.

За його словами, гроші комуністам також давали виборці.

"Всі знають прекрасно, що ми останні 2 роки проводили Всеукраїнський народний референдум по всій Україні, який передував розробці нашої програми, і там збиралися кошти, ті, які відкрито було заявлено, відомості складалися, що вони йдуть на підтримку Компартії", - сказав Симоненко.

"Ми єдина партія, яка звернулася чесно до виборців: будь ласка, підтримайте нас на виборах - і те ж саме, через обласні комітети партії кошти надходили на рахунок Центрального комітету партії. Це все зафіксовано, і в даному випадку все перевіряється за видатками, які сьогодні представила Компартія", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування