Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд розгляне касацію Ландіка на умовний вирок

Субота, 1 грудня 2012, 15:39

Вищий спецсуд з розгляду цивільних і кримінальних справ 20 грудня розгляне касаційну скаргу Романа Ландіка на вирок за хуліганські дії.

Як відомо, депутата Луганської міськради Ландіка засуджено до 3 років позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки за побиття фотомоделі Марії Коршунової.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у Вищому спецсуді, про дату і час судового засідання офіційно сповіщені всі учасники процесу: Ландік і його адвокати, а також потерпіла сторона і її захист.

Початок судового засідання призначено на 10.00.

Як повідомлялося, 4 липня 2011 вночі в ресторані "Баккара" у Луганську Ландік побив Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Ландік був затриманий у Краснодарі (РФ). 11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня про видачу Україні Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

19 січня 2012 Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка до 3 років позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки. Його звільнили з-під варти в залі суду. Ландіка зобов'язали відшкодувати судові витрати, а на час виконання вироку йому заборонено залишати межі України.

27 червня Апеляційний суд Луганської області залишив у силі вирок суду.

Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування