У Харкові авто депутата облили кислотою

Субота, 1 грудня 2012, 18:29

У Харкові невідомі облили кислотою автомобіль депутата Харківської міської ради.

Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області, це сталося в суботу в Ленінському районі міста.

Від оператора "102" до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в період з 9.00 до 13.00 по вулиці Полтавський шлях, 184 невідома особа облила невстановленою речовиною автомобіль.

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце події, "на вказаному автомобілі виявила сліди речовини, що викликала зовнішні пошкодження іномарки".

Цей факт належним чином зареєстровано, вилучені речові докази направлені на дослідження до експертно-криміналістичної лабораторії. Працівники міліції опитують свідків для встановлення всіх обставин події, повідомили у ВЗГ.

Як пишуть місцеві ЗМІ, кислотою було облито автомобіль депутата Харківської міськради Андрія Лесика.

"Це сталося сьогодні біля Будинку офіцерів на Холодній Горі у Харкові, де депутати міськради Андрій Лесик та Віталій Саттаров проводили планову зустріч з харків'янами", - пише ІА "Status quo".

Лесик є депутатом Харківської міськради з 2010 року. Був членом партії "Сильна Україна". У вересні 2011 заявив про вихід з цієї партії. З 2009 – президент Благодійного фонду "ФК Прем’єр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування