У середу в Україні – до 13° морозу

Вівторок, 4 грудня 2012, 14:10

5 грудня в Україні очікується невеликий сніг, вночі похолоднішає до -13°, а вдень – до -5°.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Укргідрометцентр.

5 грудня в Україні буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів.

Тільки вночі на Закарпатті пройде невеликий сніг, вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях очікується мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; у Карпатах уночі буде йти невеликий, а вдень – сильний сніг.

На дорогах України, крім південної частини, ожеледь. Вітер північно-західний з переходом у південно-східний, 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі – 9-4° морозу, у південній частині й на Закарпатті 5-0° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла, на півдні – 2-7° тепла; на Південному узбережжі Криму вночі – +3-5°, вдень – 10-12° тепла; у Карпатах вночі 13-8° морозу, вдень – 5-0° морозу.

У Київській області хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледь. Вітер північно-західний з переходом у південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-4° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла.

У Києві хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледь. Вітер північно-західний з переходом у південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі – 6-4° морозу, вдень 2-0° морозу.

Разом з тим, як повідомляє Лігабізнесінформ із посиланням на директора Гідрометцентру Миколу Кульбіду, в Україні до 13 грудня буде утримуватися холодна зимова погода з періодами рясних опадів.  

"Перша половина грудня – період з досить активною циклонічною діяльністю. Опади будуть спостерігатися 4, 7-13 грудня. Температурний режим буде коливатися в межах норми. Нічні температури складуть 1-7 градусів морозу, денні – близько 0 градусів. На півдні й сході 5-10 градусів тепла", - повідомив Кульбіда.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування