"Регіонал" спокушає виборців мера Єнакієва квартирами

Вівторок, 4 грудня 2012, 15:15

Кандидат на посаду міського голови Єнакієва від Партії регіонів Валерій Олійник пропонує відремонтувати і роздати людям близько 600 покинутих квартир у місті.

Як передає Радіо "Свобода", у вівторок він представив у Донецьку свою передвиборчу програму.

Олійник зауважує, що в місті є близько 600 покинутих квартир, які треба відремонтувати за кошти бюджету і роздати людям, які стоять в черзі на житло, протягом наступних 2-х років.

Серед іншого, в його програмі є пункти щодо встановлення відеокамер зовнішнього спостереження і забезпечення міліціонерів GPS-навігаторами.

Олійник також зосереджується на проблемах екології міста й обіцяє створити групи громадського контролю за викидами на підприємствах.

Стосовно того, що раніше президент Віктор Янукович уже назвав Олійника мером, сам кандидат заявив: "Президент висловив мені довіру. Я бачив лише один нормативний документ – це постанова Верховної Ради про призначення дострокових виборів у місті Єнакієвому. Наказу президента щодо призначення мене міським головою не існує".

Водночас, Олійник планує виграти вибори мера і впевнений в успіху. 

Шанси своїх конкурентів він оцінювати не став, однак заявив, що йому шкода кандидата УДАРу, журналіста і відомого блогера Дениса Казанського, який "не зміг правильно оформити документи".

Вибори міського голови у Єнакієвому пройдуть 16 грудня цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування