Путін приділив Януковичу увагу в кулуарах

Середа, 5 грудня 2012, 13:42

Президент Росії Володимир Путін у кулуарах саміту СНД провів зустріч із президентом України Віктором Януковичем і президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

Про це сказав журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У кулуарах саміту Путін переговорив із Януковичем. Бесіда йшла віч-на-віч, потім до них приєднався Назарбаєв. Відбулася досить ґрунтовна розмова", - заявив він.

"Обговорювалися поточні питання двосторонніх відносин, торговельно-економічні та інвестиційні теми, а також питання, пов'язані з інтеграційними процесами на просторі СНД", - уточнив пізніше Пєсков.

Також відбулася коротка зустріч Януковича з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій вони обговорили питання двосторонньої співпраці України й Білорусі й тему відносин із Митним союзом.

А на засіданні Ради Янукович запросив глав держав СНД відвідати будівництво об'єкта "Укриття" на Чорнобильській АЕС.

Про це повідомив Лукашенко на розширеному засіданні Ради глав держав СНД у середу в Ашхабаді, говорячи про її рішення оголосити 2013 рік у Співдружності роком екологічної культури й охорони навколишнього середовища.

Лукашенко зазначив, що президент України під час засідання Ради у вузькому форматі особливо акцентував увагу на реалізації програм в екологічній сфері, "запросивши глав держав на майданчик Чорнобиля, де сьогодні створюється унікальна споруда, будується укриття реактора, на якому сталася катастрофа".

Як відомо, Янукович перебуває з робочим візитом в Ашхабаді для участі в саміті ради глав держав СНД.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування