Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В опозиції бояться, що змінами до Конституції займуться "регіонали"

Четвер, 6 грудня 2012, 14:54

В опозиції стурбовані намірами Партії регіонів підпорядкувати собі комітет, що займатиметься внесенням змін до Конституції.

Про це заявив на засіданні підготовчої групи екс-нунсівець В'ячеслав Кириленко.

"Був комітет з питань правосуддя, а тепер пропонується з питань верховенства права та правосуддя, і предметом відання цього комітету є внесення змін до основного закону та контроль за виконанням рішень Європейського суду", - розповів депутат.

"Ми вже зараз знаємо, хто очолить цей комітет, навіть не називаючи прізвища цієї людини (за попередніми даними його може очолити Сергій Ківалов - УП), і зрозуміло, що ці рішення Європейського суду стосуватимуться Юлії Тимошенко і Юрія Луценка", - сказав Кириленко.

"Всі питання узурпації влади і продовження політрепресій зосереджуються у комітеті, який очолить якийсь монстр з Партії регіонів", - додав він.

Разом з тим голова підгрупи з питань розподілу комітетів Володимир Рибак запропонував представникам опозиції надати свої пропозиції з цього приводу у п'ятницю з тим, щоб до понеділка вийти на узгоджене рішення.

Так само у п'ятницю опозиція має озвучити пропозицію щодо розсадки депутатів у залі. Також робоча група дійшла згоди щодо необхідності ліквідувати контрольну комісію з питань приватизації, яка в попередньому скликанні практично не працювала, шляхом внесення змін в закон про приватизацію.

"Вже нема що приватизовувати, і тому потрібно відрізати цей хвіст", - сказав голова ВР 6-го скликання Володимир Литвин.

Наступне засідання депутатської групи відбудеться в понеділок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування