В прокуратурі не виключають, що у смерті журналіста винні працівники Палацу спорту

Четвер, 6 грудня 2012, 16:04

Під час досудового слідства щодо загибелі журналіста Юрія Данилова перевіряються декілька версій, серед яких версія нещасного випадку, а також - порушення правил безпеки у Палаці спорту.

Про це сказав прокурор прокуратури Печерського району Дмитро Байдюк, повідомляє сайт відомства.

За словами Байдюка, ним надано вказівки у кримінальному провадженні щодо здійснення оперативно-розшукових та слідчих дій, повного та об’єктивного розслідування обставин загибелі журналіста.

"Зараз також проводиться розслідування цього факту фахівцями Держгірпромнагляду, котрі повинні надати свої висновки щодо дотримання правил безпеки та причин нещасного випадку", - додав прокурор.

За його словами, у разі доведення вини працівників Палацу Спору в загибелі журналіста їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Як відомо, у вівторок журналісти звернулися до президента, Генпрокуратури та Федерації хокею з вимогою взяти під контроль розслідування справи про загибель журналіста у Палаці спорту.

11 листопада після останнього матчу передкваліфікаційного олімпійського турніру між збірними України та Польщі загинув відомий український спортивний журналіст Юрій Данилов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...