Соратники Луценка кажуть, що його "доводять до смерті"

Четвер, 6 грудня 2012, 18:39

Звіти Державної пенітенціарної служби про задовільний стан здоров’я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка є брехнею.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

У партії уточнили, що такі заяви "одномоментно стали брехнею після повідомлення про необхідність проведення оперативного втручання через виявлені в організмі екс-міністра новоутворення у вигляді поліпів".

Прес-служба наголошує, що "протягом дворічного перебування Луценка в ув’язненні жодна із медичних комісій МОЗ, яка неодноразово обстежувала екс-міністра, не виявила подібних новоутворень".

"Нагадаємо, що до складу комісій щоразу входили відомі професори у галузі гастроентерології, дієтології, кардіології та інших галузей, зокрема і професор, доктор медичних наук, член-кореспондент НА МНУ, завідувач кафедри гастроентерології, дієтології та ендоскопії НМАПО ім. П.Шупика Наталя Харченко", - йдеться в повідомленні.

Новоутворення, виявлені лікарями Чернігівської обллікарні 5 грудня 2012 року, через 2 місяці після обстеження Луценка у цій же медустанові, можуть мати негативні наслідки для екс-міністра.

Інформація лікарів обллікарні про наявність у Луценка поліпів у сигмовидній кишці та поліпозу у прямій кишці підтвердила побоювання Ірини Луценко про набуті нові захворювання її чоловіка у тюрмі.

"Після заяв лікарів Чернігівської обллікарні про необхідність проведення оперативного втручання по видаленню нібито багаторічних поліпів, наявних в організмі Луценка, та рішення Ірини Луценко проконсультуватися із незалежними лікарями щодо подальшого лікування її чоловіка, тюремники приймають термінове рішення про відправлення екс-міністра назад в колонію", - вказують соратники Луценка.

Прес-служба партії розцінює такі дії представників ДПтСУ як "тортури над людиною через повільне доведення її до смерті за відсутності лікування".

Як відомо, у Луценка виявили поліп, лікарі рекомендували йому хірургічне втручання.

Дружина Луценка Ірина намір проконсультуватися із приводу необхідності операції з незалежними медиками.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування