У Колеснікова божаться, що жодна дорога не завалена снігом. А Харків стоїть

П'ятниця, 7 грудня 2012, 09:55

Станом на ранок 7 грудня забезпечено безперебійну роботу транспортно-дорожнього комплексу, незважаючи на складні погодні умови.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Об’єкти залізничного, авіаційного, морського, автомобільного транспорту, підрозділів Держспецтрансслужби та зв’язку функціонують без порушень.

Рух автомобільного транспорту дорогами загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено. У ніч з 6 на 7 грудня на зимовому утриманні доріг працювало 874 одиниць техніки та 1388 робітників.

Мінінфраструктури звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватись правил безпеки дорожнього руху.

Прес-служба нагадує, що у Чернівецькій області через погані дорожні умови взимку ще з 30 листопада обласною владою заборонено рух транспортних засобів такими небезпечними перевальними ділянками автошляхів: Т-26-09 Берегомет – Долішній Шепіт – КПП "Руська", км 22+000 – 43+700 (перевал "Шурден"); Т-26-48 Вижниця - Підзахаричі, км 6+000-9+000 (перевал "Німчич"); С-260806 Шепіт - Нижній Ялівець, км 0+000 – 16+500 (перевал "Джогуль").

На цих ділянках доріг встановлено відповідні знаки. На підходах до перевалів організовані майданчики для стоянки та розвороту транспортних засобів.

У той же час "Коментарі" повідомляють, що через дощ і мінусову температуру робота залізниці в Харківській області практично припинена.

У всіх напрямках поїзди і електрички або зовсім не можуть рухатися, або йдуть з великою затримкою.

Через зледенілі контактні проводи ситуація дуже важка. На деяких ділянках потяги стоять по п'ять годин. Ускладнено рух у всіх напрямках: Білгородському, Київському, Донецькому.

Графік руху повністю збився. Робота ведеться в ручному режимі. Коли робота буде нормалізована - невідомо.

Крім того, в місті ускладнено рух тролейбусів і трамваїв. Також через обмерзання контактних мереж на проводах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News