Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція визначиться з керівництвом у понеділок. Є один претендент

П'ятниця, 7 грудня 2012, 12:39

Лідером фракції об'єднаної опозиції в парламенті швидше за все стане Арсеній Яценюк.

Про це в інтерв'ю Українській правді сказав Микола Томенко.

"Поки що в нас обговорюється кандидатура Арсенія Яценюка. Але фракція ще не приймала це рішення. Це рішення маю бути пов'язане зі стратегією участі партії Батьківщина й фракції в майбутній президентській виборчій кампанії", - сказав він.

У коментарі журналістам у п'ятницю  Томенко повідомив, що нова фракція Об'єднаної опозиції "Батьківщина" на своєму засіданні в понеділок, 10 грудня, обере керівництво, передає Інтерфакс.

"Я думаю, що в понеділок фракція збереться для того, щоб вирішити всі питання делегування людей у комітети, керівництва фракції й участі в роботі", - сказав він.

При цьому він підкреслив, що на даний момент фракція не виробила свою позицію щодо свого представництва в парламентських комітетах, крім того, ще не вирішене питання, що стосується розсадки в сесійному залі.

Томенко відзначив, що опозиція не дуже задоволена запропонованими місцями в сесійному залі парламенту своїм партнерам по опозиції "Свобода".

"Ми не дуже підтримуємо те, що вони ("Свобода") сидять на місцях "тушок", вони мали б сидіти ближче до нас, так сказати, у правому ідеологічному секторі", - сказав опозиціонер.

Він також повідомив, що опозиція вирішила направити в тимчасову президію парламенту на урочисте засідання відкриття сесії Верховної Ради 7-го скликання Бориса Тарасюка, який раніше був обраний заступником голови підготовчої депутатської групи по організації роботи першої сесії Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування