Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський виявить, хто винен в угоді з лижним інструктором

П'ятниця, 7 грудня 2012, 15:12

Міжвідомча комісія з вивчення обставин підписання угоди між Держагентством з інвестицій і управління нацпроектами та іспанською газовою компанією відзвітує у понеділок.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Комісія, на чолі з в.о. першим віце-прем’єром Валерієм Хорошковським, почала вивчення зібраних документів та свідчень щодо угоди про будівництво LNG-терміналу.

До складу комісії включено представників Міненерговугілля, Мінекономрозвитку, Мінфіну, Мінюсту, МЗС та СБУ.

Уряд доручив комісії вивчити обставини підготовки підписання цієї рамкової угоди, причини непогодження проекту угоди у встановленому порядку, яким чином визначалися повноваження сторін, які підписували угоду, та з’ясувати правові наслідки підписання.

Звіт та висновки комісії будуть заслухані на засіданні Уряду в понеділок, 10 грудня 2012 року.

Не виключено, що за результатами розгляду цього питання буде запропоновано кадрові висновки.

Водночас в уряді підкреслюють, що ситуація, коли одна іспанська компанія не підтвердила повноважність підписання рамкової угоди про наміри, ніяким чином не вплине негативно на практичну реалізацію проекту будівництв терміналу і заводу з приймання зрідженого газу.

Як відомо, у понеділок повідомлялося, що українська сторона підписала контракт з Джорді Сарда Бонвеі, який нібито представляв іспанську кампанію Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Проте вже в середу в іспанській компанії спростували підписання контрактів щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Крім того там заявили, що Джорді Сарда Бонвеі не знають, і він взагалі навіть не є їхнім працівником. ЗМІ вияснили, що він колишній лижний інструктор.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування