"Батьківщина": Янукович знущається над суспільством

Неділя, 9 грудня 2012, 16:18

Микола Азаров не має жодного професійного та морального права знову очолювати Кабінет міністрів.

Про це йдеться в заяві Об'єднаної опозиції "Батьківщина", оприлюдненій у неділю.

"Тому повторне внесення його кандидатури на посаду прем’єр-міністра виглядає не інакше, як знущання над українським суспільством зі сторони президента Януковича, який несе особисту і повну відповідальність як за уряд, так і за всю ситуацію в державі", - підкреслюють в партії.

Там зазначають, що, подавши на розгляд Верховної Ради кандидатуру Азарова на посаду прем’єра, Янукович взяв на себе повну відповідальність за провал реформ, поглиблення соціально-економічної кризи в Україні і подальше зубожіння громадян.

На думку "Батьківщини", діяльність попереднього уряду, очолюваного Азаровим, стала справжнім стихійним лихом для нашої держави.

"Свою чітку і вкрай негативну оцінку діяльності уряду Азарова українці дали на парламентських виборах 2012 року, коли більшість громадян проголосувало проти діючої влади та нинішнього курсу, підтримавши опозицію", - зазначається в заяві.

Як повідомлялося, у неділю президент Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради кандидатуру Азарова на посаду прем’єр-міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування