Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Королевська обіцяє виявляти брехню чиновників щодо зарплат

Четвер, 10 січня 2013, 18:09

Мінсоцполітики запроваджує додаткові рівні контролю за виплатою заборгованості із заробітної плати.

Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська за підсумками засідання Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба уряду.

"Керівники органів державної влади, місцевих адміністрацій охоче звітують, що заборгованість із зарплати працівникам бюджетної сфери погашена. Разом з тим, спілкуючись з людьми, я неодноразово отримувала цілком протилежну інформацію. Задля посилення контролю, ми запровадили додаткові рівні контролю за ситуацією", - зазначила вона.

"Я звернулася з проханням до уряду доручити главі обласної державної адміністрації розібратися із цією заборгованістю та надати інформацію міністерству щодо її погашення", – наголосила міністр.

З 1 лютого запроваджується контроль на підставі інформації "Урядового контактного центру".

"Ми розпочинаємо тісну співпрацю з контактним центром, щоб жодне звернення про невиплату зарплати чи соціальної допомоги не залишилося без реакції з боку влади", – повідомила Королевська.

Також вона зазначила, що з 1 березня запроваджується додатковий рівень контролю за своєчасною виплатою зарплат та погашення заборгованості.

"Йдеться про громадський контроль, що базуватиметься на нашій співпраці з громадськими об’єднаннями та організаціями", - поінформувала міністр.

"На кожен випадок неотримання зарплати у бюджетній сфері ми реагуватимемо миттєво. І якщо хтось з посадовців гадає, що може надати неправдиву інформацію, приховувати її чи вводити в оману людей, він дуже швидко зрозуміє, що помиляється", - підсумувала Королевська.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування