Ярославський готує великий футбольний проект

Середа, 2 січня 2013, 12:55

Харківський бізнесмен, колишній власник футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський запевняє, що у нього немає проектів в українському футболі.

Про це він сказав, коментуючи поширену в ЗМІ інформацію про нібито придбання ним футбольного клубу "Металург" (Запоріжжя) за 20 млн євро.

"Я думаю, що 20 млн євро сьогодні вже жоден клуб не коштує в Україні. Тому перше, що не відповідає дійсності, – це 20 млн євро. Я би не сказав, що це правда (придбання запорізького "Металурга"), але у світі взагалі немає нічого неможливого, я вам так скажу", - зауважив Ярославський.

"Ні, зараз у мене немає проектів в українському футболі", - додав він.

Водночас час бізнесмен підкреслив, що не збирається "йти з футболу".

"Я ж у футболі. Якщо я сюди потрапив, то потрапив назавжди. З футболу я йти не збираюся! Обов’язково будуть проекти, і проекти, скажу, не маленькі", - зауважив Ярославський.

Бізнесмен зауважив, що спортивні проекти, які він має намір реалізувати, будуть пов’язані виключно з футболом.

"Вони (проекти) будуть пов’язані з футболом. Вони не будуть пов’язані, ані з баскетболом, ані з тенісом. Єдине, що в мене є, "Олімп" - регбі, успішний клуб у Харкові. Його я буду підтримувати, тому що там мої друзі", - сказав він.

"А великий проект – це буде футбольний проект, в футбольній індустрії. Його можна очікувати в будь-який момент", - сказав Ярославський.

Як відомо, раніше Ярославський продав футбольний клуб Металіст через спроби з боку Харківської влади забрати стадіон.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування