Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Приїзд Депардьє в Київ виявився пліткою

П'ятниця, 4 січня 2013, 11:45

Інформація про візит в Україну знаменитого актора Жерара Депардьє, який отримав 3 січня 2013 громадянство Росії, не підтверджується.

Раніше Інтерфакс повідомив про те, що актор відвідає Україну, де відвідає виставу знаменитого французького цирку "Фенікс", в якості гостя буде присутній на корпоративі "Креді Агріколь Банку", в рекламній кампанії якого він бере участь, а також огляне фермерське господарство в Херсонській області по шляху до Криму.

Однак, у Палаці спорту, де проходить представлення цирку "Фенікс", "Інтерфаксу" повідомили, що не отримували інформацію про візит Депардьє.

"Зазвичай нас організатори повідомляють про таке, але на цей момент вони нічого не повідомляли. Ми нічого про це не знаємо", - повідомили у Палаці спорту.

У банку "Креді Агріколь Банк" назвали "пліткою і вигадкою" інформацію про те, що знаменитий актор відвідав святковий корпоратив установи.

"Ми спростовуємо інформацію про те, що Депардьє приїхав до Києва, де візьме участь у корпоративі", - повідомили в банку.

У посольстві Росії в Україні повідомили, що не володіють інформацією про те, чи приїхав Депардьє, який тепер є російським громадянином, в Україну.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування