"АероСвіт" домовився з "Борисполем"

П'ятниця, 4 січня 2013, 13:08

Авіакомпанія "АероСвіт" врегулювала питання оплати послуг аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомив помічник генерального директора авіакомпанії зі зв'язків з громадськістю Сергій Куций в п'ятницю, передає Інтерфакс.

Згідно з даними сайту аеропорту Бориспіль, майже всі рейси "АероСвіту" будуть відправлені, але із запізненням.

Так рейс VV 257 Київ - Копенгаген, який мав вилетіти о 12:50 і з якого "Бориспіль" збирався зупинити обслуговування, вилітає о 14:25.

Виліт деяких рейсів перенесено на 5 годин.

Скасовані тільки рейси до Афін і Нью Йорка.

Крім того "АероСвіт" заявляє, що авіакомпанія не є банкрутом, а до суду звернулася, щоб відновити платоспроможність і виконати зобов'язання перед кредиторами.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії.

"29 грудня 2012 Господарський суд Київської області виніс ухвалу про початок провадження у справі про банкрутство приватного акціонерного товариства" Авіакомпанія "АероСвіт". Разом з тим на сьогоднішній день авіакомпанія не є банкрутом ", - стверджує прес-служба.

"АероСвіт" також повідомляє, що не зупиняє оперування і продовжить виконання поточних зобов'язань перед контрагентами.

За даними прес-служби, менеджмент продовжує функціонувати в колишньому складі. Всі процедури забезпечення операційної діяльності авіакомпанії, включаючи безпеку польотів, виконуються в повному обсязі.

"Запланована санація компанії є частиною реформування, розпочатого авіакомпанією в цілях відновлення її операційної ефективності та підвищення прибутковості", - повідомляє прес-служба "АероСвіту".

Українська правда, Інтерфакс

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування