Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бріджит Бардо може піти до "улюбленого" Путіна слідом за Депардьє

Субота, 5 січня 2013, 17:46

Легендарна французька кіноактриса Бріджит Бардо може за прикладом Жерара Депардьє звернутися за російським громадянством, якщо влада Франції нічого не зробить для порятунку двох слоних.

Як повідомили у Фонді захисту дикої природи і тварин, засновницею якого є Бардо, вона готова піти на такий крок, щоб зберегти життя двом цирковим слонихам, яких можуть приспати у Франції, передає Бі-Бі-Сі.

У зверненні до французької влади, переданому через агентство Франс Прес, йдеться, що "якщо у влади виявиться достатньо боягузтва і непорядності, щоб убити слонів Бебі і Непала... я вирішила просити російського громадянства, щоб покинути цю країну, яка стала нічим іншим, як цвинтарем для тварин".

Як повідомляється, в середині грудня префект Ліона видав розпорядження приспати двох циркових слонів через підозри в тому, що вони можуть хворіти на туберкульоз. Директор цирку оскаржив це рішення, але адміністративний суд підтримав префектуру.

За кілька днів до президентських виборів у Франції, перемогу на яких здобув Олланд, Бардо заявила в інтерв'ю французьким ЗМІ, що вважає ідеальним президентом Володимира Путіна.

"Я вважаю, що він дуже хороший, і всякий раз, коли я у нього щось прошу, в принципі він відповідає згодою. Він зробив для захисту тварин більше, ніж наші президенти", - заявила вона.

До цього актриса дякувала Путіну за введення заборони на імпорт та експорт шкур гренландського тюленя, а також за ініціативу щодо заборони полювання на дитинчат тюленя.

Звернення Бардо до Путіна в грудні 2011 року починалися зі слів "Мій улюблений прем'єр-міністр".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування