Тимошенко під лікарнею вітали вертепом і колядками

Неділя, 6 січня 2013, 13:04

У Харкові перед ЦКЛ "Укрзалізниці" зібралися прихильники лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, щоб привітати її з Різдвом.

Як передає УНІАН, в акції беруть участь близько 60 активістів із Харківської, Дніпропетровської та Луганської областей.

Люди тримають національні прапори, символіку ВО "Батьківщина" і транспаранти з написами "Юлі - волю!", "Луганськ за "Батьківщину".

Представники Дніпропетровської організації ВО "Батьківщина" влаштували перед прохідною лікарні різдвяний вертеп. Прихильники Тимошенко співають різдвяні колядки, народні пісні.

Поруч із парканом медичного закладу учасники акції встановили дві прикрашені новорічні ялинки. Неподалік прохідної прихильники Тимошенко прикріпили до залізного паркану скотчем запалені свічки. Усім бажаючим учасники акції роздають мандарини та яблука.

Представники Дніпропетровської організації ВО "Батьківщина" висловили намір спробувати передати Тимошенко різдвяну кутю.

Як відомо, Тимошенко в жовтні 2011 року було засуджено до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією у 2009 році. Наприкінці грудня 2011 року Тимошенко етапували до Качанівської виправної колонії Харкова.

9 травня 2012 року Тимошенко через погіршення стану здоров’я була госпіталізована з Качанівської виправної колонії до ЦКЛ "Укрзалізниці".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News