Депардьє запропонували стати міністром і дарують будинок

Неділя, 6 січня 2013, 19:02

Відомому актору Жерару Депардьє, який отримав російське громадянство, на зустрічі з керівництвом Мордовії в Саранську було запропоновано стати міністром культури республіки.

Про це повідомив керівник російського "Держфільмофонду" Микола Бородачов в неділю в ефірі радіостанції "Російська служба новин", передає Інтерфакс.

 

"Депардьє запропонували посаду міністра культури, у них вакансія. Він відповів, спасибі, але я - міністр культури світу", - розповів Бородачов.

Як повідомляли ЗМІ, французький кіноактор прибув у Мордовію на запрошення глави "Держфільмофонду", вихідця з цієї республіки.

 

За словами Бородачова, Депардьє запропонували пост міністра на зустрічі з керівництвом та діячами культури республіки в залі театру опери і балети. "Йому дуже все сподобалося", - сказав Бородачов.

Як сказав глава "Держфільмофонду", актор вже прописаний в Саранську, а глава республіки Володимир Волков має намір подарувати йому квартиру і будинок.

 

В аеропорту Саранська Депардьє зустрічали народними піснями та млинцями. Там же він продемонстрував свій новий паспорт громадянина РФ.

Візит до Мордовії актор почав з огляду місцевих визначних пам'яток. Він побував у краєзнавчому музеї, а також відвідав пам'ятник Омеляну Пугачову.

Всі фото kp.ru

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування